Monolayer

Design Architect / MOOTAA

Constructuion / Sungchang

Location / Busan, Korea

Photograph / MOOTAA

This building is a four-story shopping mall. This building is built on a very narrow ground, and there are old buildings around. We wanted this small building to have an intense character in combination with the surrounding environment. So we maximized the use of space, but moved the lumps of each layer little by little to express a characteristic figure. This shape is like a stack of blocks, and this form adds a feeling of liveliness to the building, but it creates a sense of weight and attracts people's attention.

2018 © All right sreserved MOOTAA  |   mootaa.info@gmail.com  |  +82 02 797 5503  |  301,3F,107-2, Banpo-dong, Seocho-gu, Seoul, Korea

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon